Velkommen til Svanegangen – våkne opp på solsiden

Svanegangen

Nyhetsbrev 20. februar 2019

Velkommen til Svanegangen – våkne opp på solsiden

Vi vet at forventningene er store til vårt nye leilighetsprosjekt på en av Drammens mest attraktive tomter. Derfor er det en glede å kunne fortelle at lanseringen nå nærmer seg.

I løpet av sommeren håper vi å kunne starte salget av første byggetrinn i Svanegangen, som til slutt vil romme 130 2- til 4-roms leiligheter ved Bystranda på Bragernes. Sannsynligvis er dette aller siste sjanse til å sikre seg en ny leilighet i første rekke mot elva.

Opplevde kvaliteter

Svanegangens kombinasjon av nærhet til sentrum, fantastiske solforhold, kafé i første etasje og muligheten til å starte dagen med et forfriskende morgenbad i Drammenselva, gjør dette prosjektet unikt.

Her vil alt fra arkitektur og materialvalg til planløsninger og uteområder være gjennomtenkt ned til siste detalj. Du skal kjenne at du bor i Svanegangen – og du skal nyte det. Med private balkonger, lyse og gjennomgående leiligheter, parsellhager, store felles takterrasser og parkering under bakken – tør vi påstå at alt vil ligge til rette for en helt ny hverdag.

En berikelse for byen

Etter å ha vært gjennom politisk behandling er plansaken nå lagt ut til 2. gangs høring. Det betyr at vi er i rute med fremdriften og jobber mot salgsstart i løpet av sommeren. Som utbygger er vi glade for at prosjektet har blitt tatt så godt imot, at interessen har vært så stor og at vi har mottatt så mange positive tilbakemeldinger underveis.

Vi gleder oss stort til å levere et prosjekt som både vil begeistre kjøpere og berike bybildet.