Nærmer oss 100 solgte leiligheter i Svanegangen

Januar 2021

Nærmer oss 100 solgte leiligheter i Svanegangen

2021 er så vidt i gang, og i Svanegangen har det vært en aktiv start på det nye året. Så langt i januar har vi allerede solgt tre nye leiligheter!

Dermed er vi nå oppe i 93 salg totalt, av til sammen 132 leiligheter i prosjektet ved Bystranda. Selv om boligene går unna i høyt tempo, er det fortsatt mulig å finne ditt drømmehjem med byens beste beliggenhet.

Fortsatt mulig med tilvalg
Er du rask er det dessuten mulig å gjøre tilvalg, og på den måten gjøre leiligheten til «din egen». Kjøper du leilighet i hus C kan du fortsatt gjøre endringer på baderom.
 
Byggingen av Svanegangen pågår for fullt, og innflytting vil etter planen skje i løpet av 3. eller 4. kvartal neste år. Det betyr at fremdriften i prosjektet går som planlagt.

SE VÅR BOLIGVELGER

To helt spesielle muligheter
Skulle du være på jakt etter noe helt utenom det vanlige, er det dessuten fortsatt to eksklusive muligheter igjen. I bygg A kan du sikre deg en stor toppleilighet som har direkte adkomst med heis, samt privat takterrasse på 66 kvm. I bygg B kan du sikre deg en leilighet i 5. etasje på 117,7 kvm, og med hele 80 kvm privat takterrasse!
 
De ledige leilighetene i Svanegangen varierer i pris fra kr. 4.390.000 til kr. 15.490.000. Se vår boligvelger for å studere leilighetene nærmere, eller kontakt vår megler (se kontaktinformasjon under) for en hyggelig boligprat.

SE VÅR BOLIGVELGER

Vi opplever fortsatt en svært spesiell tid med mange restriksjoner i hverdagen, men heldigvis er det grunn til å tro at en del ting vil normalisere seg i løpet av året.

På nettsiden kan du laste ned prospektet og lese mer om boligprosjektet vårt ved Bystranda i Drammen. Har du spørsmål? Ta kontakt med vår megler Geir Gundersen på e-post: geir@dialogeiendom.no eller ring 916 27 523/32 20 30 20
 
Hilsen fra Union Eiendomsutvikling og Vedal