Full fremdrift i byggeprosessen

februar 2021

Full fremdrift i byggeprosessen

Til alle som enten har kjøpt eller vurderer å kjøpe leilighet i Svanegangen, er det moro å kunne vise at prosjektet for alvor begynner å ta form.

Slik ser det ut på byggeplassen i Drammen om dagen. De to hvite boksene på bildet er baderomskabiner som nå monteres.

Byggingen pågår for fullt og det er gledelig å kunne fortelle at byggeprosessen er i rute. Nå er også de første badekabinene montert i hus A (se de to hvite boksene på bildet over), og i ukene som kommer vil man med egne øyne kunne se prosjektet skride fremover.

 

SE VÅR BOLIGVELGER

Husk tilvalgsfristen
De tidligere annonserte tilvalgsmøtene for hus A nærmer seg nå slutten. Vi takker for mange hyggelige møter, og minner om at tilvalgene må være sendt inn innen fristen som er blitt opplyst.
 
De ledige leilighetene i Svanegangen varierer i pris fra kr. 4.390.000 til kr. 15.490.000. Se vår boligvelger for å studere leilighetene nærmere, eller kontakt vår megler (se kontaktinformasjon under) for en hyggelig boligprat.

SE VÅR BOLIGVELGER

Byggearbeidene i Svanegangen er i rute.

På nettsiden kan du laste ned prospektet og lese mer om boligprosjektet vårt ved Bystranda i Drammen. Har du spørsmål? Ta kontakt med vår megler Geir Gundersen på e-post: geir@dialogeiendom.no eller ring 916 27 523/32 20 30 20

Enn så lenge ønsker vi en super vinterferie til de av dere som skal ha det i uke 9!
 
Hilsen fra Union Eiendomsutvikling og Vedal