Prisene justeres etter påske – sikre deg drømmeboligen nå!

februar 2021

Prisene justeres etter påske – sikre deg drømmeboligen nå!

Det er fortsatt mulig å skaffe deg et nytt drømmehjem i Svanegangen til opprinnelig pris! 101 av 132 leiligheter er nå solgt – 15. april øker prisene for de gjenværende boligene.

Byggingen av Svanegangen er i rute og vi er unektelig stolte over å se dette unike boligprosjektet reise seg. Kombinasjonen av beliggenhet, kvalitetsboliger og fantastiske uteområder har bidratt til at interessen i markedet har vært voldsom.

 
For få dager siden solgte vi leilighet nummer 101 – dermed er det nå bare 31 ledige leiligheter igjen. De ledige leilighetene varierer fra 63,9 til 117,7 kvm i størrelse, med priser fra kr. 4.390.000 til kr. 12.900.000.

 

SE VÅR BOLIGVELGER

Fra 15. april justerer vi prisene på de gjenværende boligene. Dette skjer på bakgrunn av en generell prisøkning i markedet i året som har gått siden Svanegangen ble lansert, samt en betydelig økning i prisene på materialer.

Ønsker du å sikre deg en drømmeleilighet i Svanegangen til opprinnelig pris, har du fortsatt muligheten til det de nærmeste ukene!

SE VÅR BOLIGVELGER

På nettsiden kan du laste ned prospektet og lese mer om boligprosjektet vårt ved Bystranda i Drammen. Har du spørsmål? Ta kontakt med vår megler Geir Gundersen på e-post: geir@dialogeiendom.no eller ring
916 27 523 / 32 20 30 20

Vi ønsker herved alle våre interessenter en deilig påske!

Hilsen fra Union Eiendomsutvikling og Vedal