Nå kommer prospektet for Svanegangen

Juletre

Nyhetsbrev 06. desember 2019

Nå kommer prospektet for Svanegangen

Kjære interessent. Ventetiden er over. Nå inviterer vi deg personlig til Union Brygge for å hente prospektet for Svanegangen.

Prospektet for de nye leilighetene på byens beste tomt går i trykken i disse dager, og tre førjulsdager holder vi dørene åpne hos Dialog Eiendomsmegling (Grønland 67). Her kan dere selv hente et eksemplar.

Fra onsdag 18. til fredag 20. desember, mellom klokken 14 og 17, serverer vi pepperkaker og gløgg. Stikk en tur innom, slå av en boligprat med megler og ta med deg prospektet hjem til jul.

Dersom dere ikke skulle ha anledning til å besøke oss, kan prospektet også lastes ned fra nettsiden fra 20. desember, eller oversendes per post. Send en snarlig tilbakemelding til geir@dialogeiendom.no dersom du ønsker prospektet tilsendt i posten.

Vi håper du ønsker å bruke litt av romjulen til å lese litt om de nye leilighetene ved Bystranda, og at du besøker megler en av de nevnte førjulsdagene. Vi vil samtidig benytte anledningen til å ønske deg og dine en fin adventstid og en god og fredelig jul!