Kun én toppleilighet igjen i Svanegangen!

Leiligheten i 7. etasje i Bygg A1 er den eneste ledige toppleiligheten i Svanegangen.

Nyhetsbrev 17. AUGUST 2020

Kun én toppleilighet igjen i Svanegangen!

Det fyller seg opp i Svanegangen. Bare i sommer har vi solgt leiligheter for 44,6 millioner kroner ved Bystranda i Drammen!

Av leilighetene som er solgt etter første juli, er blant annet tre toppleiligheter. Det betyr at det nå bare er én ledig toppleilighet i Svanegangen.

Toppleiligheten i Bygg A1 er en unik bolig på 121,5 kvadratmeter i 7. etasje med direkte adkomst fra heisen. Leiligheten har stor, privat takterrasse, egen balkong med utgang fra hovedsoverom, tre soverom totalt, to bad, bod, stor entre og en svært romslig stue/kjøkkenløsning.

Se leiligheten i vår boligvelger

Beliggenheten ved Bystranda gjør Svanegangen til en ytterst sjelden mulighet.

Men det er også flere andre attraktive leiligheter å velge mellom i Svanegangen. Totalt er nå 68 av 98 leiligheter solgt, og byggingen startet opp nå i august. Leilighetene varierer fra 2-roms på 41 til 4-roms på 121,5 kvm. Prisene starter på 3.490.000 kroner.
 
Det spesielle med Svanegangen, foruten kvalitetene i selve boligene og den tydelige arkitekturen, er naturligvis nærheten til elva, byen og alt Drammen har å by på. Det gir unektelig en god følelse å vite at man har gangavstand til alt, og frihet til å velge hvilke tilbud man til enhver tid ønsker å benytte seg av.

Beliggenheten ved Bystranda gjør Svanegangen til en ytterst sjelden mulighet.

Samtidig bor man i et moderne, eksklusivt og splitter nytt hjem, med alle de fordelene det medfører. I Svanegangen kan du nyte livet og glemme alt som heter vedlikehold og hagestell.
 
Moderne kjøkken, integrerte hvitevarer fra Miele, enstavs eikeparkett, gulvvarme, generøs takhøyde og gjennomlyste leiligheter sikrer særpreg og en tidløs karakter. Og; du velger selv kostnadsfritt mellom to ulike interiørkonsepter.

Se alle leilighetene i vår boligvelger

Har du spørsmål? Ta kontakt med vår megler Geir Gundersen på e-post: geir@dialogeiendom.no eller ring 916 27 523/32 20 30 20

Hilsen fra Union Eiendomsutvikling og Vedal