Innflytting i Svanegangen starter i august 2022 

DESEMBER 2021

Innflytting i Svanegangen starter i august 2022 

Vi er glade for å kunne sende ut det glade førjulsbudskap om at alt går etter planen i Svanegangen. I august flytter de første inn – og noen leiligheter er fortsatt ledige. 

Nærmer seg
Det har vært en spennende, morsom og fin reise siden vi første gang kunne fortelle om planene for Svanegangen – et boligprosjekt vi er stolte av. Nå nærmer de 132 leilighetene seg ferdigstillelse, og ivrige kjøpere gleder seg til å flytte inn.

Ennå fins noen få muligheter til å skaffe seg et nytt kvalitetshjem på en av Drammen sentrums aller beste tomter. Seks leiligheter er fortsatt ledige, inkludert to spektakulære toppleiligheter.

SE VÅR BOLIGVELGER

Alt etter planen
Vi er stolte av å kunne slå fast at fremdriften i prosjektet går helt som planlagt, til tross for både koronapandemien og utfordringer knyttet til økte priser på materialer. Dermed kommer vi til å starte med overlevering av leiligheter i august, og forventer å ha overlevert alle i løpet av oktober. Med andre ord; i god tid til å kunne planlegge julefeiring i Svanegangen neste år.

Allerede i slutten av mai vil vi starte opp med forbefaring av leilighetene sammen med kjøperne.

Tre spektakulære leiligheter
Av de seks ledige leilighetene i Svanegangen er det tre som tar deg opp i høyden, med flott utsikt fra store takterrasser.

I hus A1 kan du sikre deg en spektakulær toppleilighet på 121,5 kvm i 7. etasje, med privat takterrasse på 66 kvadratmeter. Leiligheten har direkte inngang fra heis, tre soverom og to bad. Fra hovedsoverommet er det utgang til egen balkong.

I hus B3 har du muligheten til å sikre deg en leilighet på 117,7 kvm i 5. etasje, med hele 90 kvm privat takterrasse ut mot Drammenselva. Leiligheten har to soverom og to bad.

Også i hus C1 er toppleiligheten i 7. etasje ledig. Her får du to store soverom, to bad, romslig balkong og tilgang til stor, felles takterrasse. Dette er tre virkelige spesielle muligheter midt i Drammen sentrum.

SE VÅR BOLIGVELGER

Effektive kvalitetsboliger
I tillegg er det fortsatt to ledige «townhouse»-leiligheter i hus C1. Dette er romslige leiligheter på 115 kvm over to plan. Leilighetene har markterrasse, stue/kjøkken, bad, bod og ekstra rom i første etasje, samt to soverom, bad og mulighet for ekstra stue/kontor i andre etasje.

I første etasje i hus A2 har du dessuten muligheten til å sikre deg en svært effektiv 3-roms på 64,2 kvm, med to markterrasser, to soverom, bad og kombinert stue/kjøkkenløsning.

Se vår boligvelger for å studere plantegninger for de ledige leilighetene.

Har du spørsmål? Ta kontakt med vår megler Geir Gundersen på e-post: geir@dialogeiendom.no eller ring
916 27 523 / 32 20 30 20

Vi ønsker herved å benytte anledningen til å ønske alle våre kunder, interessenter og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!