Grønt lys for Svanegangen – forventet salgsstart til høsten

Svanegangen fasade

Nyhetsbrev 14. juni 2019

Grønt lys for Svanegangen – forventet salgsstart til høsten

Drammen kommune har gitt grønt lys for byggingen av 131 eksklusive leiligheter ved Bystranda. Lanseringen av Svanegangen nærmer seg med stormskritt.

Tirsdag 21. mai ble reguleringsplanen enstemmig vedtatt av politikerne i Drammen bystyre. Dermed kan planleggingen av prosjektet fortsette med full styrke. Salgsstart er forventet til høsten, og nærmere informasjon vil bli kommunisert fortløpende.

De siste månedene har vist at forventningene til prosjektet er store, og over 1.000 personer har allerede registrert sin interesse på www.svanegangen.no. I løpet av sommeren vil vi jobbe videre med detaljene i prosjektet.

Prosjektet vil bestå av 131 2- til 4-roms leiligheter med unik beliggenhet, flotte solforhold, nærkontakt med elva og nærhet til alt Drammen sentrum har å by på. Her vil alt fra arkitektur og materialvalg til planløsninger og uteområder være gjennomtenkt ned til siste detalj.

Som utviklere av prosjektet vil Union Eiendomsutvikling og Vedal gjerne benytte anledningen til å ønske alle interessenter en riktig god sommer.