Byggingen går som planlagt!

(Foto: en av våre kjøpere!)

Nyhetsbrev 28. OKTOBER 2020

Byggingen går som planlagt!

Det går fort fremover på byggeplassen i Svanegangen – faktisk helt etter planen! Her er en oppdatert rapport fra prosjektledelsen på byggeplassen.

«Vi er nå ferdige med å ramme spunt rundt det som skal bli kjellerens yttervegg. Prosessen med å stabilisere grunnen med kalk pågår, og vil fortsette noen uker til. Da det begynner å bli litt trangt om plassen på tomta er antall kalkmaskiner redusert fra to til en. Kalkstabiliseringen har gjort bløt leire om til fast masse som nå kjøres bort og benyttes som fyllmasse i et annet prosjekt».

På deler av tomta har man nå gravd helt ned til traubunn, og her er det lagt ut isolasjon og støpt en 15 cm tykk underlagsbetong.

«De rektangulære hullene i som vises på bilder er gruber for heiser. Betongplata er som nå støpes er kun et arbeidsplanum for de som skal støpe den endelige kjellerplata. Denne vil bli hele 80 cm tykk».

Vi vet at mange kjøpere, interessenter og andre i bybildet følger spent med på byggingen av Svanegangen. Det kan vi love at vi gjør også!

Har du spørsmål? Ta kontakt med vår megler Geir Gundersen på e-post: geir@dialogeiendom.no eller ring 916 27 523/32 20 30 20

Hilsen fra Union Eiendomsutvikling og Vedal